Professioneel advies en vakkundige installatie

maak snel een afspraak

Inbraakbeveiliging

Veilig wonen en werken betekent ook prettig wonen en werken.

Een professioneel advies en een inbraaksignaleringssysteem dat vakkundig geïnstalleerd en onderhouden wordt. Sluit uw systeem aan op onze alarmcentrale dan blijft een alarmmelding nooit meer onopgemerkt. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan de centralisten voor u klaar.

Professioneel advies en vakkundige installatie

Gebruik en beheer uw alarmsysteem via uw smartphone

Met mySmartControl is het nu mogelijk om alarmen te ontvangen middels een pushbericht en af te handelen in een handige chatbox. Alarmen kunnen geaccepteerd of geweigerd worden zodat alle gebruikers weten of er opvolging gaande is.

Camerabeveiliging

Er zijn verschillende manieren om uw huis te beveiligen. Een effectieve maatregel is het plaatsen van camerabeveiliging.

Door het plaatsen van camerabewaking heeft u niet alleen dag en nacht zicht op wat er rondom uw huis gaande is, maar schrikt u ook inbrekers af. Camerabeveiliging heeft een preventieve werking, omdat inbrekers het liefst onzichtbaar te werk gaan. Zien zij een camera? Dan lopen ze liever een straat verder waar geen camerabeveiliging hangt. Door het combineren van een beveiligingscamera met een recorder, heeft u de mogelijkheid de beelden op te slaan en ze later terug te kijken. Handig voor als u een avond weg bent geweest of een lange vakantie achter de rug heeft en een inbreker zijn slag heeft geslagen. U heeft de keuze uit verschillende soorten camera’s:

  • Dummy camera

  • Draadloze camera

  • Dome camera

  • Analoge camera

  • IP camera

Zo heeft elke camera zijn voor- en nadelen. Onze professionele team adviseert u graag. Maak snel een afspraak met één van onze vakmensen!