Al meer dan 50 jaar kennis en ervaring in de installatietechniek

maak snel een afspraak

Een vertrouwd adres voor kwaliteit en service

Al vele jaren is het in Lieren, aan de Lierderstraat 10, gevestigde bedrijf H. van de Kamp Elektrotechniek een vertrouwd adres voor alles wat met elektriciteit te maken heeft. Al meer dan 50 jaar kennis en ervaring staan garant voor kwaliteit en service.

Vertrouwd familiebedrijf

In 1964 startten Henk en Alie van de Kamp vanuit een schuurtje aan de Molenvaart in Lieren als zelfstandige ondernemers. En met succes, want een jaar later moest al verhuisd worden naar het huidige adres waar een groter pand werd betrokken. In de loop der jaren is H. van de Kamp Elektrotechniek uitgegroeid tot een vertrouwd familiebedrijf, want ook beide zonen, Henk jr en René zijn sinds 1985 werkzaam in het bedrijf.

Reparatieafdeling

H. van de Kamp Elektrotechniek beschikt over een eigen reparatieafdeling met deskundige medewerkers, waarvan een aantal al meer dan 30 jaar het vertrouwde gezicht mede bepalen van deze speciaalzaak in elektrotechniek en installatiewerkzaamheden. Ons bedrijf is eveneens gespecialiseerd in het installeren van inbraakbeveiligingen, camerabewaking en datanetwerken.

H. van de Kamp Elektrotechniek staat garant voor vakwerk

In de loop der jaren is H. van de Kamp Elektrotechniek uitgegroeid tot een vertrouwd familiebedrijf, want ook beide zonen, Henk jr en René zijn sinds 1985 werkzaam in het bedrijf.

Henk van de Kamp
Henk van de Kamp
René van de Kamp
René van de Kamp